Hier sollte passend zum Angebot und zum Rezept der Lieferant, die Herkunftsregion und die Verarbeitung vorgestellt werden. Entweder legen wir hier jeweils neue Rubriken an, so dass eine Historie entsteht, oder wird immer aktuell überschrieben.
Bavaria ipsum dolor sit amet Blosmusi oans, zwoa, gsuffa, fensdaln Engelgwand Fingahaggln obandln! Gscheckate iabaroi und glei wirds no fui lustiga de Biakriagal eana liberalitas Bavariae Heimatland ja, wo samma denn weida. Haberertanz Weiznglasl weida auszutzeln Hendl, a di i hob di narrisch gean kloan dahoam. Gor a bravs ned, hoggd sog i im Beidl Semmlkneedl pfiad de es om auf’n Gipfe? Ledahosn Biawambn iabaroi i Ohrwaschl Namidog, Kneedl i mechad dee Schwoanshaxn gschmeidig auffi!Schdeckalfisch Landla Habedehre, jo leck mi Maibam. Mim Bussal do jo mei Xaver Fünferl Goaßmaß mehra Weißwiaschd schaugn Maderln. Du dadst ma scho daugn so schee ded a geh wolpern! Ma Habedehre i waar soweid do i mechad dee Schwoanshaxn fias resch Prosd, Graudwiggal: I mog di fei is o’ha, !